Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο Σχολεία - Κοινές Δράσεις

Ένα 12/θέσιο Σχολείο με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Α.Ε.Π.) θα κάνει κοινές δράσεις Φιλαναγνωσίας με ένα ολιγοθέσιο Σχολείο σαν το δικό μας. Η σύμπραξη αυτή έχει στόχο να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν μαθητές διαφορετικής κουλτούρας ώστε να αυξηθούν τα κίνητρα για μάθηση και συμμετοχή σε δραστηριότητες από όλους τους μαθητές. Θα χρησιμοποιηθεί η τηλεσυνάντηση και η ανταλλαγή υλικού για να καλλιεργηθούν οι κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών, να εξοικειωθούν οι μαθητές με τις Τ.Π.Ε. και να εμπλακούν σε νέα περιβάλλοντα μάθησης με βάση τις συνεργατικές δραστηριότητες.  
Περισσότερες δράσεις στη σελίδα «Σύμπραξη Σχολείων».4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας


Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία!
Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.


Ευχές για Καλό Πάσχα