Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου - Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Αγρινίου


Οι μαθητές του Σχολείου μας σήμερα Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 επισκέφθηκαν πρώτα την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου και έπειτα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγρινίου.
Στη Βιβλιοθήκη οι μαθητές, αφού άκουσαν κάποια ιστορικά στοιχεία για τη Βιβλιοθήκη, χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Οι μαθητές των Α', Β΄, Γ' Τάξεων και των Ε΄, ΣΤ΄ Τάξεων συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχετικά με τη διαχείριση συναισθημάτων. Η Δ' Τάξη συμμετείχε στο πρόγραμμα "Φτου και Βγαίνω" κάνοντας δραστηριότητες σε λογισμικό για την Δ' Τάξη. Οι υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης μάς υποδέχτηκαν θερμά και οι δραστηριότητες κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών.
Όταν επισκεφθήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, άρχισε να βρέχει κι έτσι οι δραστηριότητες εκεί δυστυχώς συντομεύτηκαν.Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μπραβο τα καλα παιδια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Εγγόνια όλοι του Ομήρου"

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος

"Εγγόνια όλοι του Ομήρου"
σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, τις Σχολικές Συμβούλους Δρ. Γεωργία Ρογάρη και κα. Αγγελική Πάσχου, την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων Ανατολικής Αττικής κα. Χρύσα Κουράκη και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Αιτωλοακαρνανίας κ. Θεόδωρο Τσιλίκα. 
Ήταν ένα πρόγραμμα γνωριμίας με τα έπη του Ομήρου μέσα από τη σύγχρονη παιδική λογοτεχνία, το θέατρο και τη διάδραση που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο "Ταξίδι με την Οδύσσεια" της Αλεξάνδρας Μητσιάλη, ενώ οι μαθητές της Γ΄-Δ΄ και  Ε΄ - ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο "Ομήρου Ιλιάδα" της Σοφίας Ζαραμπούκα. Η παρουσίαση και η συνάντηση των δύο σχολείων επετεύχθη μέσω τηλεσυνάντη…

"Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!", Let's do it Greece

Το σχολείο μας συμμετέχει στη Δράση Εβδομάδας Εθελοντισμού στα σχολεία  του "Let's do it Greece". Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω" που συμμετέχει το σχολείο μας.


http://archontoxorisch.blogspot.gr/p/2016-2017.html  http://letsdoitgreece.org/ http://noiazomaikaidrw.gr/

Πρόσκληση σε παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος