Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια ξεχωριστή δωρεά στο Σχολείο μας

Μία σημαντικότατη και συγκινητική δωρεά έκανε ο κύριος Γιαννέλης Παναγιώτης , πρώην μαθητής του Σχολείου μας. Αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν ξέχασε το σχολείο όπου φοίτησε πριν μερικά χρόνια αλλά συνεχίζει να το αγαπά και να ενδιαφέρεται γι' αυτό, χάρισε στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο πολλούς από τους πίνακές του, με πανέμορφα θέματα. Σε αυτήν την ανάρτηση το Σχολείο μας τον ευχαριστούμε ειλικρινά και από καρδιάς για την δωρεά αυτή και θεωρούμε ότι η πράξη του αυτή αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά. Μερικούς από τους πίνακες μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία!
Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.


Ευχές για Καλό Πάσχα