Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαδραστικός κινηματογράφος και οι νικητές μας!

Την Τετάρτη  25 Φεβρουαρίου 2015 συμμετείχαμε στο πρόγραμμα διαδραστικού κινηματογράφου "Άγρια ζώα της Ελλάδας" του εκπαιδευτικού οργανισμού "Φωτόγραμμα" που έλαβε χώρα στον κινηματογράφο Λευκάδας. 
Οι μαθητές παρακολουθούσαν μία ταινία εκπαιδευτική, ενώ κατά διαστήματα καλούνταν να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις με τη χρήση τηλεχειριστηρίων. Οι μαθητές ήταν ενθουσιασμένοι με την διαδραστική προβολή και όλοι συμμετείχαν προσεκτικά και ενεργητικά. Στον κινηματογράφο υπήρχαν και άλλοι μαθητές από σχολεία της Λευκάδας.

Επιστρέψαμε στο Αρχοντοχώρι με το το βραβείο της 2ης θέσης που κέρδισε μαθητής της ΣΤ΄ Τάξης και μαθήτρια της Ε΄ Τάξης
και με το βραβείο της 1ης θέσης που κέρδισε μαθητής της Α΄ Τάξης!

Συγχαρητήρια!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Εγγόνια όλοι του Ομήρου"

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος

"Εγγόνια όλοι του Ομήρου"
σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, τις Σχολικές Συμβούλους Δρ. Γεωργία Ρογάρη και κα. Αγγελική Πάσχου, την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων Ανατολικής Αττικής κα. Χρύσα Κουράκη και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Αιτωλοακαρνανίας κ. Θεόδωρο Τσιλίκα. 
Ήταν ένα πρόγραμμα γνωριμίας με τα έπη του Ομήρου μέσα από τη σύγχρονη παιδική λογοτεχνία, το θέατρο και τη διάδραση που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο "Ταξίδι με την Οδύσσεια" της Αλεξάνδρας Μητσιάλη, ενώ οι μαθητές της Γ΄-Δ΄ και  Ε΄ - ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο "Ομήρου Ιλιάδα" της Σοφίας Ζαραμπούκα. Η παρουσίαση και η συνάντηση των δύο σχολείων επετεύχθη μέσω τηλεσυνάντη…

"Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!", Let's do it Greece

Το σχολείο μας συμμετέχει στη Δράση Εβδομάδας Εθελοντισμού στα σχολεία  του "Let's do it Greece". Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω" που συμμετέχει το σχολείο μας.


http://archontoxorisch.blogspot.gr/p/2016-2017.html  http://letsdoitgreece.org/ http://noiazomaikaidrw.gr/

Πρόσκληση σε παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος