Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

"Παραμύθια στο Ασανσέρ"

Τη θεατρική παράσταση "Παραμύθια στο Ασανσέρ" παρακολούθησαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 οι μαθητές μας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου. 
Επτά λαϊκά παραμύθια  από την Ελλάδα και την Κύπρο μας θύμισαν αξίες ζωής και είχαν διδακτικό περιεχόμενο για τα παιδιά.
Έγραψαν οι μαθητές μας για την παράσταση:
"Με εντυπωσίασε η ιδέα πώς έπαιξαν τη σκηνή του ασανσέρ. Δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα", "Δεν ήθελα να τελειώσει", "Μου άρεσε η ιστορία με το στοίχημα, δε μου άρεσε εκεί που έπαιζαν ότι ήταν στο ασανσέρ", "Μου άρεσε ο Λάζαρος και ο μύθος της Νάξου", "Μου άρεσαν όλα τα παραμύθια. Δεν περίμενα παλιά παραδοσιακά παραμύθια, αλλά σύγχρονα και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ", "Δεν μου άρεσε η γιαγιά που έκανε μπλου μπλα μπλε. Ήθελα να παίξουν κι άλλο", "Ήθελα να είχε πιο πολλά παραμύθια", "Μου άρεσε η ιστορία στο ασανσέρ, που έκανε η κοπέλα το φίδι", "Είχαν απλά πράγματα και κουστούμια απλά και ήταν εντυπωσιακά!",''Δεν περίμενα ότι θα έφτιαχναν τα ζώα από τόσο απλά υλικά που τα έχουμε σπίτι μας και τα χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Μου άρεσε το ύφος των ηθοποιών και έπαιξαν με την ψυχή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: