Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας λαγός σε περιπέτειες...

Την τελευταία μέρα πριν από τις διακοπές του Πάσχα προβλήθηκε στους μαθητές μας η μεταγλωττισμένη ταινία «Hop» .
To «Hop» είναι μια ταινία ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων με θέμα το Πάσχα.
Στο νησί του Πάσχα, ένα κουνέλι με το όνομα Λαγός επιδιώκει να ακολουθήσει τον πατέρα του, τον Κύριο Λαγό, ως Λαγός του Πάσχα. Εκφοβισμένος από το καθήκον του, ο Λαγός φεύγει στο Χόλυγουντ για να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει ντράμερ. Ο Κύριος Λαγός στέλνει τους τρεις πιστούς νίντζα του , τους Ροζ Μπερέδες, για να βρουν το γιο του. Στο μεταξύ, ο Κάρολος και ο Φιλ οι συνεργάτες - κοτόπουλα του κυρίου Λαγού, σχεδιάζουν πραξικόπημα εναντίον του για να καταλάβουν τον οργανισμό - εργοστάσιο του Πάσχα…..


Η ταινία άρεσε ιδιαίτερα στους μαθητές. Τα χρώματα και οι σκηνές εναλλάσσονταν με ταχύτητα και γέλασαν με την καρδιά τους με τις φωνές και τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών.
 

Υπεύθυνη δράσης:
Στεφοπούλου Γλυκερία
03/04/2015

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία!
Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.


Ευχές για Καλό Πάσχα