Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έπαινος στο Σχολείο μας


Το "Χαμόγελο του Παιδιού" για μία ακόμη φορά αναγνώρισε τις κοινωνικές ευαισθησίες των μικρών μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου μας, με έπαινο. Τα παιδιά προσέφεραν στα παιδιά του Χαμόγελου κάποια αγαθά και κυρίως έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το τεράστιο και ανιδιοτελές έργο του "Χαμόγελου του Παιδιού". Η καλύτερη ανταμοιβή είναι η υπόσχεση ότι το έργο που ξεκίνησε ο μικρός Ανδρέας θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς με ευαισθησίες. Και όλο και περισσότερα παιδιά θα χαμογελούν.


Ο έπαινος για το Νηπιαγωγείο από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για το 2017-18.

 Έπαινος για το Νηπιαγωγείο και από την ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία!
Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.


Τέλειωσε άλλη μία σχολική χρονιά! Καλές Διακοπές!

Με τον καλύτερο τρόπο, με αθλητισμό, αθλοπαιδιές, μετάλλια, κύπελλα, χορό και με τραγούδι αλλά και με το "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018 στις 13 και στις 14 Ιουνίου 2018. Δημοτικό και Νηπιαγωγείο ένωσαν τις φωνές τους και το μπρίο τους αλλά και την ζωντάνια και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών τους, παράγοντας το αποτέλεσμα που φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες. Τα παιδιά και οι γονείς έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά, τον Σεπτέμβριο, όταν θα είναι έτοιμα να ανεβούν ακόμα ένα σκαλί. Οι δασκάλες και οι δάσκαλοί τους τα αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και τραγουδώντας και εκείνοι και χορεύοντας μαζί τους. Τα τραγούδια "Το θαλασσινό τριφύλλι" (Νηπιαγωγείο), "Άσπρα, κόκκινα, κίτριναμπλε", "Ο γλάρος" (Α-Β τάξεις), "Τα μαθητικά τα χρόνια" (Γ-Δ τάξεις), "Όχι, όχι βία" και "Είμαι ακόμα παιδί" (Ε-ΣΤ τάξεις) και το "Αχ Ελλάδα", συνέθε…