Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Σχολείο μας (Μέρος 2)


 Σκετς της Πρώτης-Δευτέρας Τάξης, σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο και την Τρίτη Τάξη.
 Είχαμε και ξωτικά, αρκουδάκια, ελαφάκια, Άγιους Βασίληδες και άλλα, σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο σκηνικό.
Ο Άγιος Βασίλης καμαρώνει τα παιδιά του, τους μήνες του χρόνου, υπό το βλέμμα της Κυρα-Καλής στο θεατρικό "Οι 12 Μήνες" (σε σενάριο του Δασκάλου Ανέστη Ι. Κοκκινίδη) που έγινε σε συνεργασία των Ε-ΣΤ΄ Τάξεων με την Δ΄ Τάξη του Σχολείου μας.  Το πανέμορφο σκηνικό μας. Η γιορτή έγινε με συμμετοχή του Νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του Δημοτικού στον διάδρομο του Σχολείου. Και του Χρόνου! Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία!
Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.


Ευχές για Καλό Πάσχα