Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεές


Ευχαριστούμε

- τον κ. Καρκάση Νικόλαο του Χαραλάμπους για τη δωρεά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών και ενός ζευγαριού ηχείων. (Φεβρουάριος 2016)
-
τη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για τη δωρεά διακοσίων βιβλίων (λογοτεχνικά και εγκυκλοπαίδειες) (Μάιος 2015)

-τον Ιερέα πατέρα Αθανάσιο Φραγκοτάσιο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Αρχοντοχωρίου που εισηγήθηκε στο εκκλησιατικό συμβούλιο την δωρεά επίπλου βιβλιοθήκης για τον εξοπλισμό του αναγνωστηρίου - βιβλιοθήκης του σχολείου μας. (Νοέμβριος 2014)

-  τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για την προσφορά 25 βιβλίων παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας ως συμβολική ενίσχυση της σχολική μας βιβλιοθήκης. (Οκτώβριος 2014) 

- μία μαθήτρια του Σχολείου μας που μας δώρισε μία εγκυκλοπαίδεια 5 τόμων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την προσωπική της συλλογή. (Σεπτέμβριος 2014)

-  τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας που προσέφερε στο Σχολείο μας 20 τίτλους λογοτεχνικών βιβλίων. (Φεβρουάριος 2014)

-   τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωριτών «Η Ζωοδόχος Πηγή» που μας δώρισε 72 τίτλους βιβλίων (εγκυκλοπαιδικά και λογοτεχνικά) για τoν εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας, καθώς και γραφική ύλη και ημερολόγια του Συλλόγου για τους μαθητές μας. (Φεβρουάριος 2014)
-
- την κα. Δρακά Βιβή, Δημοσιογράφο, που δώρισε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα πολυμηχάνημα, λογοτεχνικά βιβλία, βιβλία γνώσεων και επιτραπέζια παιχνίδια για το Δημοτικό Σχολείο, καθώς και διάφορα βιβλία και παιχνίδια για το Νηπιαγωγείο. (Ιανουάριος 2014) 

-  έναν μαθητή του Σχολείου μας που μας δώρισε ένα βιβλίο από την προσωπική του συλλογή για τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης. (Σεπτέμβριος 2013)

-  τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου που προσέφερε στο Σχολείο μας εποπτικά μέσα εκπαίδευσης.

-  τον κ. Κολτσίδα από γνωστή εταιρεία με όσπρια και ρύζια με έδρα το Αγρίνιο προσέφερε στο Σχολείο μας εποπτικά μέσα εκπαίδευσης.
κατασκευή που χαρίζουν στην εταιρεία οι μαθητές μας

-  την κα. Ελένη Μενεγάκη που  σε συνεργασία με εκδοτικό οίκο προσέφερε στο Σχολείο μας 20 παιδικά βιβλία.      Οι μαθητές του Σχολείου παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και μαθαίνουν στους μεγάλους τι σημαίνει "αλληλεγγύη".
  
3 Μαθητές του Σχολείου μας προσέφεραν βιβλία για τους συμμαθητές τους από τη δική τους βιβλιοθήκη! Συγχαρητήρια!!

-  Με τη φροντίδα του Προέδρου Αρχοντοχωρίου κ.  Γιώργου Λιοντάκη, προσέφερε για τη δανειστική βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου 22  βιβλία για τα παιδιά ο κ. Γεώργιος Πιτσινέλης.


-  τον κ. Βασίλειο Μουρκούση που προσέφερε χάρτες του νομού μας για τα παιδιά, καθώς και πολλά βιβλία με πληροφορίες του τόπου μας.

-  τον κ. Νίκο Μήτση (συγγραφέα) για την προσφορά 30 βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας για τη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας με προσωπικά του έξοδα!  Μία σειρά βιβλία που έχει γράψει ο ίδιος για την περιοχή, για να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τσικνίσαμε και στο Σχολείο μας

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, παιδιά και εκπαιδευτικοί, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 με χορό, κέφι, τραγούδια και σουβλάκια στην εορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχοντοχωρίου! Και του χρόνου με υγεία! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ  

Τέλειωσε άλλη μία σχολική χρονιά! Καλές Διακοπές!

Με τον καλύτερο τρόπο, με αθλητισμό, αθλοπαιδιές, μετάλλια, κύπελλα, χορό και με τραγούδι αλλά και με το "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018 στις 13 και στις 14 Ιουνίου 2018. Δημοτικό και Νηπιαγωγείο ένωσαν τις φωνές τους και το μπρίο τους αλλά και την ζωντάνια και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών τους, παράγοντας το αποτέλεσμα που φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες. Τα παιδιά και οι γονείς έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά, τον Σεπτέμβριο, όταν θα είναι έτοιμα να ανεβούν ακόμα ένα σκαλί. Οι δασκάλες και οι δάσκαλοί τους τα αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και τραγουδώντας και εκείνοι και χορεύοντας μαζί τους. Τα τραγούδια "Το θαλασσινό τριφύλλι" (Νηπιαγωγείο), "Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα μπλε ", "Ο γλάρος" (Α-Β τάξεις), "Τα μαθητικά τα χρόνια" (Γ-Δ τάξεις), "Όχι, όχι βία" και "Είμαι ακόμα παιδί" (Ε-ΣΤ τάξεις) και το "Αχ Ελλάδα", συ

Μαθαίνοντας εγκεντρισμό

Ο κύριος Ρετούλης στις 29/3 έδειξε στο Σχολείο μας πώς γίνεται ο εγκεντρισμός στα φυτά. Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί την επίδειξη που έκανε και ήταν πολύ ωφέλιμη γνώση.